AFI Technology

Vysoko kvalitný produkt, profesionálny servis, ktorý je hlavným dodávateľom v tejto oblasti.

Domov > správy > Obsah
Správa o výstave AFI Highlight Replay v 20. výstave Shanghai P & I
- Aug 06, 2018 -


AFI sa práve úspešne zúčastnilo 20. ročníka   Medzinárodná výstava fotografií a digitálneho zobrazovania v Šanghaji (P & I).

Počas predstavenia spoločnosť AFI predovšetkým zobrazovala a odporúčala produkty pod troma značkami - 【AFI】: stabilizátor PhoeniX D3 pre kamery Pro, V5 smartphone gimbal, dvojitý gripový manipulátor; 【KINGJOY】: Star výrobok Aurora série statívy, statív G séria a 【PAPALER】: fotografie umbrella ect .. Získali perfektný efekt zobrazenia. Stabilizátor PhoeniX D3, mobilný stabilizátor V5, upriamil pozornosť návštevníkov. Multifunkčná svorka pre trojnožku a súprava fotografického dáždnika PPL-03B + boli najhorúcejšie.

▲ Stabilizátor PhoeniX D3 pre fotoaparát Pro

▲ V5 Smartphone Gimbal

▲ Stativ radu Aurora

▲ Dáždnik fotografie PAPALER

▲ Dáždnik fotoaparátu PAPALER a sada statívov série

Stabilizátor PhoeniX D3 pre Pro Camera bol populárnou hviezdou v show. Bol to integrovaný model s multi rozšírenými komponentmi. Nižšie sú pôsobivé momenty.

▲ PhoeniX D 3 v prevádzke

▲ Použitie ramienka pre PhoeniX D3

▲ súprava Phoenix D3 a D3B

Počas vystúpenia prišli mnohí noví zákazníci do stánku AFI, aby vedeli viac o pozadí firmy, produktoch a technike, so zameraním na kvalitu a popredajný servis. AFI zodpovedná osoba na stánku komentovala: "Naša športová fotografia ručné kardanové série boli dobre prijaté domácimi užívateľmi. Nové produkty ponúkajú plynulé fotografické zážitky s vysoko presnou inteligentnou pomocou. Prinášajú novú módu propagáciou značky s novou stratégiou doma aj v zahraničí.

▲ AFI vždy prináša prekvapenie

Displej spoločnosti AFI na tejto výstave Shanghai P & I získal veľkú pozornosť všade. Spoločnosť AFI prezentovala nielen svoju komplexnú produktovú radu, ale získala aj súhlas s najnovšími vyvinutými produktmi. V roku 2018 bude spoločnosť AFI pokračovať v rozvoji oblasti stabilizátorov, aby priniesla inovatívnejším stabilizátorom pre vynikajúcu fotografickú skúsenosť pre používateľov. Dá sa očakávať.